Canalons de tonyina ou dur i espinacs
Ingredients
- 12 plaques de canalons
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina
- 1/2 kg. d'espinacs bullits
- Beixamel
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Bullim els canalons i reservem
Posem oli en una paella i fregim els espinacs, treiem del foc i afegim la tonyina (escorreguda del seu oli)
pelem els ous i els tallem a trosos, els afegim als espinacs, quant el farcit estigui fred, farcim els canalons.
Els posem a la plata del forn.
fem una beixamel no massa espesa i posem el formatge ratllat i gratinem
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim