Canalons de tonyina ou dur i espinacs

Ingredients

  • 12 plaques de canalons
  • 2 ous durs
  • 2 llaunes de tonyina
  • 1/2 kg. d'espinacs bullits
  • Beixamel
  • Formatge ratllat
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bullim els canalons i reservem
Posem oli en una paella i fregim els espinacs, treiem del foc i afegim la tonyina (escorreguda del seu oli)
pelem els ous i els tallem a trosos, els afegim als espinacs, quant el farcit estigui fred, farcim els canalons.
Els posem a la plata del forn.
fem una beixamel no massa espesa i posem el formatge ratllat i gratinem

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!