Farfalle all'Ortolana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 kg de farfalle.
- 1/2 kg.de xampinyons laminats.
- 1 menat d'esparregs verds.
- 2 alls.
- 1 bitxet (opcional).
- Sal i pebre.
- Oli d'oliva.
- 1/2 kg.de gambes grans pelades (les de la Sirena)
- 4 carxofes tallades a quarts.
4 racions
Elaboració
Posem oli amb una paella ampla.
Saltegem les gambes salpebrades.
Les retirem. Al mateix oli fregim els xampinyons,els alls laminats.
Afegim els esparregs tallats amb 4 trossos.
Afegim les carxofes que les haurem blaquejat durant 5 minuts.
Possem les gambes a la paella i donem uns tombs que es barregi tot.
Bullim la pasta.
Agegim a la paella.
Remenar fins que quedi tot barrejat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1464 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.