Farfalle all'Ortolana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 kg de farfalle.
- 1/2 kg.de xampinyons laminats.
- 1 menat d'esparregs verds.
- 2 alls.
- 1 bitxet (opcional).
- Sal i pebre.
- Oli d'oliva.
- 1/2 kg.de gambes grans pelades (les de la Sirena)
- 4 carxofes tallades a quarts.
4 racions
Elaboració
Posem oli amb una paella ampla.
Saltegem les gambes salpebrades.
Les retirem. Al mateix oli fregim els xampinyons,els alls laminats.
Afegim els esparregs tallats amb 4 trossos.
Afegim les carxofes que les haurem blaquejat durant 5 minuts.
Possem les gambes a la paella i donem uns tombs que es barregi tot.
Bullim la pasta.
Agegim a la paella.
Remenar fins que quedi tot barrejat.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim