Costella de porc xupa dits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 kg. De costella de porc tallada petita.
  • 5 fulles de llorer.
  • 10 grans d'all.
  • Sal.
  • 8 boletes de pebre.
  • Oli d'oliva.
  • 1 vas de vi blanc,(tambe pot ser de cava)
  • 2 vasos d'aigua.
  • 1culleradeta de postre de pebre vermell.

4 racions

Elaboració

Possem en una cassola tot amb fred.
Tots els ingredients.
Menys l'oli.
Possem al foc i deixem que es consumeixi tot el liquid.
Llavors tirem un bon raig d'oli.
Deixem que la costella es dauri.

1h

Notes

Servir calent.
Es pot acompañyar de patates fregides, escalibada,etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: