Costelló de porc amb castanyes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- Un quilo i mig de costelló de porc
- 300 grams de castanyes pelades
- 50 grams de mantega
- Un got de taula , de brou
- Una cullera de cafè de llorer molt
- Una cullera de cafè de farigola picada
- Una cullera de cafè de orenga picat
- Una mica de julivert picat
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Primer de tot , barregem en un bol totes les herbes aromàtiques amb una mica d'oli
A banda, posem el costelló de porc a una plata de forn una mica alta,i salem una mica, i cobrim amb la mescla de les herbes
I afegim també el got de brou i posem al forn escalfat a 190 graus durant mitja hora, vigilant que no es sequi , si fos així , afegim una mica de brou
A part amb una cassola , calentem aigua amb sal i quan comenci a bullir afegim les castanyes, i deixem coure mitja hora
Fet això escorrem les castanyes i les deixem refredar
Un cop siguin fredes , posem una paella al foc amb una mica de mantega i saltegem les castanyes i les empolvoren amb julivert picat
Retirem el costelló del forn i el posem en un plat, acompanyat amb les castanyes
1h
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.