Gelat de coco i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 barra de gelat de nata.
  • 230 grams de pinya amb almívar.
  • 75 grams de coco ratllat.

5 racions

Elaboració

Treiem els talls de pinya del almívar i els eixuguem be.
Els posem a la picadora per per puré.
Posem el gelat en un bol.
Afegim la pinya i coco.
Fem que agermani tot.
Això s'ha de fer rapit perquè no es desfasi massa el gelat.
Ho posem amb vasets o copa i decorem al gust.

10min


Recepta de cuina de Gelat de coco i pinya

Servit en mitja pinya fa força goig.

Foto de Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: