Pollastre a la pinya
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 pollastre trossejat de quilo i mig.
- 2 ceba mitjanes.
- 2 pebrots vermells mitjans.
- 2 pebrots verd mitjans.
- 1 llauna de rodanxes de pinya al natural.
- 1 got i 1/2 de brou de pollastre concentrat.
- 3 grans d'all.
- Sal al gust.
- Pebre blanc.
- Pebre caiena.
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Daurem el pollastre en l'oli d'oliva i li tirem la sal i el pebre que sigui necessària. Reservem.
En un bol trossegem la ceba i els pebrots i en el mateix oli d'oliva del pollastre ofeguem tot això, afegint-li l'all picat.
Quan veiem que està tot bé ofegat, partim les rodanxes de la llauna de pinya en trossos diminuts i les barregem amb la ceba i els pebrots, amb una mica de suc de pinya.
Ara ens queda ofegar uns quatre minuts, escampar sal i el pebre blanc i de caiena. Preparem una safata de forn i afegim a ella aquesta barreja, col.locant els trossos de pollastre sobre.
Afegim el got i mig de brou de pollastre sobre la font.
Finalment introduïm la safata al nostre forn a 200 º C fins que vegem que està a punt i ben daurat.
Notes
Aquesta recepta es pot fer amb conill, gall dindi etc.
Etiquetes:
Aus
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c