Pollastre a la pinya
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 pollastre trossejat de quilo i mig.
- 2 ceba mitjanes.
- 2 pebrots vermells mitjans.
- 2 pebrots verd mitjans.
- 1 llauna de rodanxes de pinya al natural.
- 1 got i 1/2 de brou de pollastre concentrat.
- 3 grans d'all.
- Sal al gust.
- Pebre blanc.
- Pebre caiena.
- Oli d'oliva.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Daurem el pollastre en l'oli d'oliva i li tirem la sal i el pebre que sigui necessària. Reservem. 
En un bol trossegem la ceba i els pebrots i en el mateix oli d'oliva del pollastre ofeguem tot això, afegint-li l'all picat. 
Quan veiem que està tot bé ofegat, partim les rodanxes de la llauna de pinya en trossos diminuts i les barregem amb la ceba i els pebrots, amb una mica de suc de pinya. 
Ara ens queda ofegar uns quatre minuts, escampar sal i el pebre blanc i de caiena. Preparem una safata de forn i afegim a ella aquesta barreja, col.locant els trossos de pollastre sobre. 
Afegim el got i mig de brou de pollastre sobre la font. 
Finalment introduïm la safata al nostre forn a 200 º C fins que vegem que està a punt i ben daurat.
														
Notes
Aquesta recepta es pot fer amb conill, gall dindi etc.
 Etiquetes: 
						Aus
 
						Etiquetes: 
						Aus  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1988 visites.
 1988 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 90 min.
 90 min. 
  
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram