Pollastre a la pinya

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre trossejat de quilo i mig.
  • 2 ceba mitjanes.
  • 2 pebrots vermells mitjans.
  • 2 pebrots verd mitjans.
  • 1 llauna de rodanxes de pinya al natural.
  • 1 got i 1/2 de brou de pollastre concentrat.
  • 3 grans d'all.
  • Sal al gust.
  • Pebre blanc.
  • Pebre caiena.
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Daurem el pollastre en l'oli d'oliva i li tirem la sal i el pebre que sigui necessària. Reservem.
En un bol trossegem la ceba i els pebrots i en el mateix oli d'oliva del pollastre ofeguem tot això, afegint-li l'all picat.
Quan veiem que està tot bé ofegat, partim les rodanxes de la llauna de pinya en trossos diminuts i les barregem amb la ceba i els pebrots, amb una mica de suc de pinya.
Ara ens queda ofegar uns quatre minuts, escampar sal i el pebre blanc i de caiena. Preparem una safata de forn i afegim a ella aquesta barreja, col.locant els trossos de pollastre sobre.
Afegim el got i mig de brou de pollastre sobre la font.
Finalment introduïm la safata al nostre forn a 200 º C fins que vegem que està a punt i ben daurat.

Notes

Aquesta recepta es pot fer amb conill, gall dindi etc.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: