Conill a les herbes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill d'un quilo aproximadament, romer, farigola, all i julivert, sal, pebre, i oli d'oliva arbequina. Un gra d'all, oli, sal i un rovell d'ou per l'all i oli. Quatre patates mitjanetes per la decoració.
4 racions
Utensilis
Dues safates de forn (millor de pyrex o similar) i un morter per l'all i oli
Elaboració
Tallem el conill en vuit porcions (quatre de cada costat). El salpebrem i li posem les herbes (la meitat del total), i el reservem a la nevera unes hores.
El posem al forn dins d'una safata amb l'oli. Engeguem nomès el grill, i quan ja és rosset, el girem, i li posem les herbes restants, amb l'all i julivert picats.
Preparem al morter un all i oli fortet (un all mitjà).
Quan veiem que està rossejat i cuit, podem servir-lo amb la mateixa safata.
Posarem l'all i oli a la taula, a part, perquè cada comensal n'agafi segons el seu gust.
També en una safata posarem les patates partides pel mig, que haurem cuit al microones durant uns deu minuts aproximadament, posant un polsim de julivert, sal i oli verge per sobre.
30min
Notes
Servir-lo amb la mateixa safata i acompanyar-lo amb unes patates al caliu, i l'all i oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.