Conill a les herbes

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un conill d'un quilo aproximadament, romer, farigola, all i julivert, sal, pebre, i oli d'oliva arbequina. Un gra d'all, oli, sal i un rovell d'ou per l'all i oli. Quatre patates mitjanetes per la decoraciĂł.

4 racions

Utensilis

Dues safates de forn (millor de pyrex o similar) i un morter per l'all i oli

ElaboraciĂł

Tallem el conill en vuit porcions (quatre de cada costat). El salpebrem i li posem les herbes (la meitat del total), i el reservem a la nevera unes hores.
El posem al forn dins d'una safata amb l'oli. Engeguem nomĂšs el grill, i quan ja Ă©s rosset, el girem, i li posem les herbes restants, amb l'all i julivert picats.
Preparem al morter un all i oli fortet (un all mitjĂ ).
Quan veiem que estĂ  rossejat i cuit, podem servir-lo amb la mateixa safata.
Posarem l'all i oli a la taula, a part, perquĂš cada comensal n'agafi segons el seu gust.
També en una safata posarem les patates partides pel mig, que haurem cuit al microones durant uns deu minuts aproximadament, posant un polsim de julivert, sal i oli verge per sobre.

30min

Notes

Servir-lo amb la mateixa safata i acompanyar-lo amb unes patates al caliu, i l'all i oli.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill a les herbes

Enllaça aquesta recepta:

1817 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!