Pits de pollastre amb salsa d'herbes i iogurt

Ingredients

  • 4 pits de pollastre sense pell ni ossos
  • 8 cullerades de nata líquida
  • 3 cullerades de suc ​​de llimona
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 1 iogurt natural
  • 1/2 culleradeta de pell de llimona ratllada
  • 1/2 culleradeta d'orenga
  • 1/4 culleradeta de sal d'api
  • 1/4 culleradeta d'all en pols
  • 1/4 culleradeta de farigola
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pre-escalfar el forn a 190º.
Greixar una font per al forn i posar sobre els pits.
Barrejar la resta dels ingredients, ruixar els pits i coure 25 minuts.
Apagar el forn i deixar fer 10 minuts més.
Potser cal cobrir amb paper d'alumini si es daura massa ràpid.

Notes

Acompanyar amb arròs pilaw i bròquil o mongetes verdes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: