Puding de plĂ tan i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dos plĂ tans pelats
  • Un quart de pinya natural
  • Un litre de llet sencera
  • 200 grams de sucre
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Set ous sencers
  • Sis llesques de pa de motlle esmicolat
  • Una copa de moscatell
  • Caramel lĂ­quid " Royal "
  • Aigua

8 racions

Utensilis

Una safata fonda rectangular, per anar al forn
Una pudinera gran
Tres fulls de paper de diari
Un cassĂł gran
Un cassĂł mitjĂ 
Una batedora alèctrica
Una safata plana de porcellana blanca

ElaboraciĂł

Primerament, en un cassó gran, posem a bullir la llet, el sucre, la pell de taronja, la pell de llimona i la canyella. Quan ja ha bullit, ho deixem refredar i un cop fred, retirem les pells, afegim els set ous, ho passem per la batedora elèctrica i ho reservem.
A continuaciĂł, fiquem caramel lĂ­quid en el fons de la pudinera, afegim una mica de pa de motlle esmicolat, ho reguem amb el moscatell i ho reservem.
A part, en un cassĂł mitjĂ  fiquem el plĂ tan i la pinya, picolats amb el ganivet, i un polsim de sucre, ho coem uns deu minuts, i ho afegim damunt el pa esmicolat. Tot seguit acabem d'omplir la pudinera amb la barreja de la llet i els ous batuts, ho fiquem en la safata fonda, amb tres fulls de paper de diari a sota, i omplim la safata amb aigua, fins a tres quartes parts de la pudinera. Ho fiquem al forn a 180Âş, uns cinquanta minuts, i ja ho podrem treure del forn.
Un cop s'hagi refredat el puding, el desmotllem damunt la safata de porcellana blanca i je el podrem treure a taula, per tal de tallar-ho en racions.

1h 30min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Puding de plĂ tan i pinya

Enllaça aquesta recepta:

1531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!