Curri de carabassa i coco amb arròs amb pinya

Ingredients

  • 1 carabassa gran (Hokkaido)
  • 3 cullerades de curri, groc
  • 200 ml de llet de coco
  • 250 g d'arròs basmati
  • Aigua salada
  • 1 ceba grossa
  • 4 rodanxes de pinya en conserva
  • Oli,

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus
Renta la carabassa i talla el tronxo.
Talla la carabassa, longitudinalment de dalt a baix en 8 trossos, i elimina les llavors.
Barreja 1 cullerada de pasta de curri 1 amb 1 cullerada de llet de coco i escampa en els trossos de carabassa.
Assaona amb una mica de sal, col·loca tot en una safata pel forn i enforna durant uns 30 minuts.
Cou l'arròs amb una cullerada de curri, com de costum en aigua lleugerament salada.
Pela la ceba i talla en daus petits, talla les rodanxes de pinya en trossos d’1 mos.
Escalfa una mica d'oli en una paella i salta-hi la ceba fins que estigui transparent. Afegeix els trossos de pinya i fregeix breument. Agrega l’arròs cuit junt amb un gran xut de suc de pinya (enllaunada) i la llet de coco restant.
Si fos necessari, pots afegir, la resta de curri, això va a gust teu.
Cuina a foc lent durant uns minuts i assaona amb sal.
L'arròs de pinya també pot servir com a plat principal. La quantitat d'arròs s'ha d'incrementar en conseqüència, és clar.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: