Curri de carabassa i coco amb arròs amb pinya
Ingredients
- 1 carabassa gran (Hokkaido)
- 3 cullerades de curri, groc
- 200 ml de llet de coco
- 250 g d'arròs basmati
- Aigua salada
- 1 ceba grossa
- 4 rodanxes de pinya en conserva
- Oli,
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus
Renta la carabassa i talla el tronxo.
Talla la carabassa, longitudinalment de dalt a baix en 8 trossos, i elimina les llavors.
Barreja 1 cullerada de pasta de curri 1 amb 1 cullerada de llet de coco i escampa en els trossos de carabassa.
Assaona amb una mica de sal, col·loca tot en una safata pel forn i enforna durant uns 30 minuts.
Cou l'arròs amb una cullerada de curri, com de costum en aigua lleugerament salada.
Pela la ceba i talla en daus petits, talla les rodanxes de pinya en trossos d’1 mos.
Escalfa una mica d'oli en una paella i salta-hi la ceba fins que estigui transparent. Afegeix els trossos de pinya i fregeix breument. Agrega l’arròs cuit junt amb un gran xut de suc de pinya (enllaunada) i la llet de coco restant.
Si fos necessari, pots afegir, la resta de curri, això va a gust teu.
Cuina a foc lent durant uns minuts i assaona amb sal.
L'arròs de pinya també pot servir com a plat principal. La quantitat d'arròs s'ha d'incrementar en conseqüència, és clar.

Etiquetes:
Arros Carabassa Coco Pinya
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2875 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c