Tallarines amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de tallarines ( tan pot ser pasta fresca, com seca)
  • 600 grams de popets congelats, 40/60
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Dues fulles de llorer
  • Mitja ceba pelada
  • Dotze alls filetejats
  • Julivert picolat
  • Tres cullerades de pebre vermell, dolç
  • Mantega
  • Ví blanc

6 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els popets, i els bullim amb: aigua, , dues fulles de llorer, i mitja ceba. Quan són gairebé cuits, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els popets. Quan tot el conjunt és mig cuit, afegim tres cullerades de pebre vermell, i tot seguit, un bon raig de ví blanc.
A continuació, ho espolsem amb força julivert picolat, i ho reservem.
A part, en una cassola amb aigua, sal, i un punt de mantega, bullim les tallarines.
Quan són cuites al " dente", les escorrem, i les afegim a la cassola amb els popets.
Tot seguit, encenem el foc, hi donem unes voltes a tot plegat, i ho deixem coure tot junt uns deu minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3495 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: