Tallarines amb popets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de tallarines ( tan pot ser pasta fresca, com seca)
- 600 grams de popets congelats, 40/60
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
- Dues fulles de llorer
- Mitja ceba pelada
- Dotze alls filetejats
- Julivert picolat
- Tres cullerades de pebre vermell, dolç
- Mantega
- Ví blanc
6 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem els popets, i els bullim amb: aigua, , dues fulles de llorer, i mitja ceba. Quan són gairebé cuits, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els popets. Quan tot el conjunt és mig cuit, afegim tres cullerades de pebre vermell, i tot seguit, un bon raig de ví blanc.
A continuació, ho espolsem amb força julivert picolat, i ho reservem.
A part, en una cassola amb aigua, sal, i un punt de mantega, bullim les tallarines.
Quan són cuites al " dente", les escorrem, i les afegim a la cassola amb els popets.
Tot seguit, encenem el foc, hi donem unes voltes a tot plegat, i ho deixem coure tot junt uns deu minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3218 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.