Tallarines amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de tallarines ( tan pot ser pasta fresca, com seca)
  • 600 grams de popets congelats, 40/60
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Dues fulles de llorer
  • Mitja ceba pelada
  • Dotze alls filetejats
  • Julivert picolat
  • Tres cullerades de pebre vermell, dolç
  • Mantega
  • Ví blanc

6 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els popets, i els bullim amb: aigua, , dues fulles de llorer, i mitja ceba. Quan són gairebé cuits, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els popets. Quan tot el conjunt és mig cuit, afegim tres cullerades de pebre vermell, i tot seguit, un bon raig de ví blanc.
A continuació, ho espolsem amb força julivert picolat, i ho reservem.
A part, en una cassola amb aigua, sal, i un punt de mantega, bullim les tallarines.
Quan són cuites al " dente", les escorrem, i les afegim a la cassola amb els popets.
Tot seguit, encenem el foc, hi donem unes voltes a tot plegat, i ho deixem coure tot junt uns deu minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: