Tallarines amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: ItĂ lia > Tot el paĂŻs
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 grams de tallarines ( tan pot ser pasta fresca, com seca)
  • 600 grams de popets congelats, 40/60
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Dues fulles de llorer
  • Mitja ceba pelada
  • Dotze alls filetejats
  • Julivert picolat
  • Tres cullerades de pebre vermell, dolç
  • Mantega
  • VĂ­ blanc

6 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, agafem els popets, i els bullim amb: aigua, , dues fulles de llorer, i mitja ceba. Quan són gairebé cuits, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els popets. Quan tot el conjunt Ă©s mig cuit, afegim tres cullerades de pebre vermell, i tot seguit, un bon raig de vĂ­ blanc.
A continuació, ho espolsem amb força julivert picolat, i ho reservem.
A part, en una cassola amb aigua, sal, i un punt de mantega, bullim les tallarines.
Quan sĂłn cuites al " dente", les escorrem, i les afegim a la cassola amb els popets.
Tot seguit, encenem el foc, hi donem unes voltes a tot plegat, i ho deixem coure tot junt uns deu minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tallarines amb popets

Enllaça aquesta recepta:

1170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!