Tallarines amb tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 1 llauna de 250 grams de tonyina en oli,
- 100 grams de salsa de tomàquet preparada a part,
- ½ decilitre d'oli,
- ½ ceba,
- 1 gra d'all,
- 1 ramet de julivert,
- sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola ofegar amb l'oli la ceba picada.
A continuació afegir all i julivert picats, finalment i per últim la tonyina escorreguda i trossejada.
Sofregir uns instants ia continuació afegir la salsa de tomàquet.
Condimentar amb sal i pebre i deixar coure a foc moderat durant uns minuts.
A part coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant.
Escórrer i condimentar amb la salsa de tomàquet ja preparada
Etiquetes:
Tallarines
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1516 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c