Tallarines amb tonyina

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de tallarines,
  • 1 llauna de 250 grams de tonyina en oli,
  • 100 grams de salsa de tomàquet preparada a part,
  • ½ decilitre d'oli,
  • ½ ceba,
  • 1 gra d'all,
  • 1 ramet de julivert,
  • sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola ofegar amb l'oli la ceba picada.
A continuació afegir all i julivert picats, finalment i per últim la tonyina escorreguda i trossejada.
Sofregir uns instants ia continuació afegir la salsa de tomàquet.
Condimentar amb sal i pebre i deixar coure a foc moderat durant uns minuts.
A part coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant.
Escórrer i condimentar amb la salsa de tomàquet ja preparada


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1163 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!