Barca de meló amb pernil
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quart de meló de mida mitjana
- Cinc talls de pernil serrà
- Dues cireres confitades
- Una rodanxa de taronja
1 racions
Utensilis
Un escuradents
Elaboració
Agafem el quart de meló, i amb un ganivet ben fi, el tallem a lo llarg, sense arribar al final. Tot seguit, fem talls a lo ample, d'un dit d'amplada.
Seguidament, fem un mascaró de popa, amb la rodanxa de taronja, la senyera, i una cirera confitada. A continuació, separem els talls de meló, i anem posant entre mig, els talls de pernil salat. Per acabar, posem una cirera, com a mascaró de proa.
Un cop fet això, ja ho tenim llest per servir a taula.
30min
Notes
Com a guarnició, podem posar una bandereta amb la Senyera de Catalunya.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6139 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...