Fideus en champinyons i pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 400 gr de fideus del nº 2.
- 100 gr de champinyons laminats.
- 150 gr de pernil tallat a taquets.
- 4 cullerades soperes de tomata freixida.
- 1 culleradeta de herbes provensals.
- Aigua o caldo de carn.
- Sal i oli.
4 racions
Utensilis
Jo he utilitzat la Fussion Cook.
El temps esta calcular per fer-lo en la Fussion
Elaboració
Posar en una cassola el oli i sofreixir els champinyos i el pernil.
Dixar dorar una miqueta.
Afexir la tomata i donarli unes voltetes, possar els fideus i deixarlos sofrexir, afixir les herbes provensals, i possar el aigua o el caldo ( jo he utilitzat caldo, si li poseu aigua també li podeu posar una pastilleta per donar-li algo mes de sabor).
Dixem coure els fideus, han de quedar sequets.
Si feu anar la FussionCook el temps de coure la pasta que a mi casi no en falla mai, es posar la mitat del temps que indica el paquet i abans de que se acabe el ultim minut apagar l'olla i despresurar a má i rapidet.
10min

Etiquetes:
Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3366 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.