Tempura de carxofes
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per thermomix
Típica de: Espanya → Delta del ebre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 gr d'aigua molt freda.
- 50 gr de glaçons de gel.
- 1 rovell d'ou.
- 5 g de sal.
- 5 g de sucre.
- 100 gr de farina de blat.
- 50 gr de farina d'arròs.
- 1 / 2 culleradeta de llevat en pols.
Utensilis
Una paella per freixir.
Elaboració
Posar en la gerra de l'thermomix l'aigua i els gels, programar velocitat 5 per triturar el gel.
Sabrem que ja està quan no escoltem el soroll del gel Tustar contra les parets del vas. Afegir el rovell d'ou 4 segons a vel 3. Posar els altres ingredients i barrejar 10 segons a velocitat 6.
Tallar les carxofes a grills fins i posar-los dins de la gerra, remoure amb l'espàtula, escalfar oli i anar fregint per tandes. Deixar escórrer sobre paper de cuina.
30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1713 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.