Tempura de carxofes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Delta del ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr d'aigua molt freda.
  • 50 gr de glaçons de gel.
  • 1 rovell d'ou.
  • 5 g de sal.
  • 5 g de sucre.
  • 100 gr de farina de blat.
  • 50 gr de farina d'arròs.
  • 1 / 2 culleradeta de llevat en pols.

Utensilis

Una paella per freixir.

Elaboració

Posar en la gerra de l'thermomix l'aigua i els gels, programar velocitat 5 per triturar el gel.
Sabrem que ja està quan no escoltem el soroll del gel Tustar contra les parets del vas. Afegir el rovell d'ou 4 segons a vel 3. Posar els altres ingredients i barrejar 10 segons a velocitat 6.
Tallar les carxofes a grills fins i posar-los dins de la gerra, remoure amb l'espàtula, escalfar oli i anar fregint per tandes. Deixar escórrer sobre paper de cuina.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: