Tempura de carxofes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Delta del ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr d'aigua molt freda.
  • 50 gr de glaçons de gel.
  • 1 rovell d'ou.
  • 5 g de sal.
  • 5 g de sucre.
  • 100 gr de farina de blat.
  • 50 gr de farina d'arròs.
  • 1 / 2 culleradeta de llevat en pols.

Utensilis

Una paella per freixir.

Elaboració

Posar en la gerra de l'thermomix l'aigua i els gels, programar velocitat 5 per triturar el gel.
Sabrem que ja està quan no escoltem el soroll del gel Tustar contra les parets del vas. Afegir el rovell d'ou 4 segons a vel 3. Posar els altres ingredients i barrejar 10 segons a velocitat 6.
Tallar les carxofes a grills fins i posar-los dins de la gerra, remoure amb l'espàtula, escalfar oli i anar fregint per tandes. Deixar escórrer sobre paper de cuina.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: