Carxofes arrebossades
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de carxofes
- 2 ous
- Farina blanca
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem les carxofes i les posem a bullir senceres durant 5 minuts.
Les posem a escórrer i quan no cremin les tallem a rodanxes primes.
Batem els ous (d'un en un).
Passem els talls de carxofa per la farina i després per l'ou.
Els fregim fins que estiguin rossos.
El foc no ha d'estar molt fort. Les carxofes han de quedar al dente però no massa crues.
15min
Notes
Aquests carxofes són ideals com acompanyament,
Etiquetes:
Carxofes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
17054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua