Carxofes arrebossades

Ingredients

  • 1 kg de carxofes
  • 2 ous
  • Farina blanca
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem les carxofes i les posem a bullir senceres durant 5 minuts.
Les posem a escórrer i quan no cremin les tallem a rodanxes primes.
Batem els ous (d'un en un).
Passem els talls de carxofa per la farina i després per l'ou.
Els fregim fins que estiguin rossos.
El foc no ha d'estar molt fort. Les carxofes han de quedar al dente però no massa crues.

15min

Notes

Aquests carxofes són ideals com acompanyament,


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

23283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Aina Martí Martí diu:
No cal bullir les carxofes! També es couen si les arrebossem i les fregim directament, i queden molt més bones i cruixents. L'arrebossat es pot fer tal com s'indica o només amb farina i aigua.
M. Angels Ribas diu:
Totalment d'acord, la pasta es bo fer-la amb temps de que reposi a la nevera, queden molt cruixents

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: