Carxofes arrebossades

Ingredients

  • 1 kg de carxofes
  • 2 ous
  • Farina blanca
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem les carxofes i les posem a bullir senceres durant 5 minuts.
Les posem a escórrer i quan no cremin les tallem a rodanxes primes.
Batem els ous (d'un en un).
Passem els talls de carxofa per la farina i després per l'ou.
Els fregim fins que estiguin rossos.
El foc no ha d'estar molt fort. Les carxofes han de quedar al dente però no massa crues.

15min

Notes

Aquests carxofes són ideals com acompanyament,


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Aina Martí Martí diu:
No cal bullir les carxofes! També es couen si les arrebossem i les fregim directament, i queden molt més bones i cruixents. L'arrebossat es pot fer tal com s'indica o només amb farina i aigua.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!