Cuixetes de pollastre arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 cuixes de pollastre
  • pa ratllat
  • 1 ou
  • 6 claus d'olor
  • 1 cullerada (cafè) de canyella
  • sal i pebre
  • farina
  • oli d'oliva
  • aigua

3 racions

ElaboraciĂł

En una cassola hi posarem les cuixes (amb pell) i les cubrirem amb aigua.
Hi posarem els claus, la canyella i salpebrerem.
Deixarem que bullin uns 30 minuts a foc mitjĂ .
Un cop passat el temps les escorrerem i secarem amb paper de cuina.
Traurem la pell.
Les enfarinarem i passarem per l'ou i pel pa ratllat.
Fregirem amb l'oli i posarem sobre paper de cuina.

40min

Notes

Resulta que vaig trobar a l'armari un tros de pa d'olives de 3 dies.
Com que no llenço res el vaig ratllar amb la thermomix i el vaig usar per a arrebossar les cuixetes.
Van quedar bonĂ­ssimes.
Hi vaig fer els barretets per a poder-les menjar amb els dits.
Recordo que fa uns anys aquestes cuixetes no faltaven en cap taula d'aperitiu.


Recepta de cuina de Cuixetes de pollastre arrebossades

Amb barret
per Nani Nolla

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cuixetes de pollastre arrebossades

Enllaça aquesta recepta:

1297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Anotada a la meva col¡lecció particular de tapes! Bona recepta.
Salutacions, Mercè


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!