Cuixetes de pollastre arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 cuixes de pollastre
  • pa ratllat
  • 1 ou
  • 6 claus d'olor
  • 1 cullerada (cafè) de canyella
  • sal i pebre
  • farina
  • oli d'oliva
  • aigua

3 racions

Elaboració

En una cassola hi posarem les cuixes (amb pell) i les cubrirem amb aigua.
Hi posarem els claus, la canyella i salpebrerem.
Deixarem que bullin uns 30 minuts a foc mitjà.
Un cop passat el temps les escorrerem i secarem amb paper de cuina.
Traurem la pell.
Les enfarinarem i passarem per l'ou i pel pa ratllat.
Fregirem amb l'oli i posarem sobre paper de cuina.

40min

Notes

Resulta que vaig trobar a l'armari un tros de pa d'olives de 3 dies.
Com que no llenço res el vaig ratllar amb la thermomix i el vaig usar per a arrebossar les cuixetes.
Van quedar boníssimes.
Hi vaig fer els barretets per a poder-les menjar amb els dits.
Recordo que fa uns anys aquestes cuixetes no faltaven en cap taula d'aperitiu.


Recepta de cuina de Cuixetes de pollastre arrebossades

Amb barret

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Anotada a la meva col·lecció particular de tapes! Bona recepta.
Salutacions, Mercè

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: