Fideus d'arròs amb salsa de soja
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per wok
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de fideus d'arròs
- 4 xampinyons grans tallats a làmines
- 1/2 pebrot verd
- 1 pastanaga
- 1 ceba fresca
- 3 cullerades (sopa) d'oli d'oliva
- salsa de soja al gust
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Bullirem els fideus segons ho marca el fabricant. Els escorrerem i reservarem.
En el wok hi posarem l'oli d'oliva i saltajarem les verdures tallades a tires i els xampinyons.
Les farem fins que estiguin al punt. Salpebrem i afegim la salsa de soja.
Dos remanades i afegim els fideus. Dos remades més i a servir.
20min
Notes
Aquests fideus són molts digestius i servits amb verduretes queden molt bons. Avui els he fet per acompanyar la carn que he fet al forn.
Ahir per la tarda la meva néta i jo vam fer magdalenes i ens ho vam passar d'allò més bé. Que els petits estiguin per la cuina els ajuda a valorar i aprendre d'allò que mengen.
Aquests moments són els que ens emportem de la vida.


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4394 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.