Arròs al forn amb faves i pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 tasses d'arròs fet que estigui ben solt
- 1/2 pollastre rostit
- 200 g de faves
- 4 ous petits o 2 grans
- 2 cullerades soperes de formatge parmesà ratllat
- 2 cullerades soperes de mantega (per ofegar les faves)
- uns dauets de mantega per a posar per sobre
4 racions
Elaboració
Posem l'arròs en un atuell que puguem portar al forn i que després vagi a taula.
Hi afegim el pollastre rostit desfilat i el seu suc.
Ofeguem les faves en una paella amb mantega.
Un cop cuites les barregem amb l'arròs.
Batem els ous i afegim el formatge ratllat.
Ho escampem sobre l'arròs i distribuïm la mantega tallada a dauets.
Enfornem uns 15 minuts, més o menys, a 180º.
L'oli del pollastre, l'ou i l mantega li confereixen una textura molt bona.
25min
Notes
L'oli del pollastre, l'ou i l mantega li confereixen una textura molt bona.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2480 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.