Bananes Foster

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 bananes per cap
  • 1 cullerada (sopa) mel per cap
  • 1 cullerada (postre) de mantega
  • licor de crema catalana
  • gelat de vainilla
  • 2 barretes de Mikado de xocolata
  • canyella en pols

1 racions

Elaboració

Posarem la mantega i la mel en una paella calenta i les bananes pelades.
A foc mig les anirem fent.
Quan estiguin toves hi afegirem el licor i un polsim de canyella.
Les servirem en una copa amb gelat per sobre i guarnides amb les barretes de xocolata.

10min

Notes

Aquestes bananes són les que sempre han fet al restaurants davant els clients.
Es flamegen i queden molt bones. L'original porta licor de plàtan, però jo l'he substituït per licor de crema catalana i com que no les
he flamejat, no he posat el ron que també hi va.


Recepta de cuina de Bananes Foster

Bananes Foster
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Només de veure la foto ja et venen ganes de menjar-te-les. Una abraçada.
Nani Nolla diu:
Àngels,
Engreixen....
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
...si Nani tot lo bó engreixa o és pecat, hahahahahahaha!
Ramon Civit i Utrilla diu:
Aix´no és pecat és per menjar-so amb cl.legues


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!