Gelatina de mandarina
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 500 ml. de suc de mandarina
- 1 sobre de gelatina neutre Royal
12 racions
Elaboració
Desfer en 25O ml. del suc el sobret de gelatina en fred, fins que no quedi cap grumoll.
Després afegir la resta del suc i remanar perquè quedi ben barrejat i ho portem al foc fins que comenci a bullir.
Ho aboquem en un motllo i a la nevera dues hores.
Després podem donar-li la forma que volguem.
10min
Notes
La gelatina es pot servir amb fruita. Quan era petita la meva mare sempre tenia gelatina de maduixa a la nevera.
Com que en una compra al supermercat em varen regalar un suc de mandarina i no sabia què fer-ne ho he aprofitat així.
També es pot posar fruita a dauets dins la gelatina quan encara està líquida.
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.