Gelatina de mandarina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 ml. de suc de mandarina
  • 1 sobre de gelatina neutre Royal

12 racions

Elaboració

Desfer en 25O ml. del suc el sobret de gelatina en fred, fins que no quedi cap grumoll.
Després afegir la resta del suc i remanar perquè quedi ben barrejat i ho portem al foc fins que comenci a bullir.
Ho aboquem en un motllo i a la nevera dues hores.
Després podem donar-li la forma que volguem.

10min

Notes

La gelatina es pot servir amb fruita. Quan era petita la meva mare sempre tenia gelatina de maduixa a la nevera.
Com que en una compra al supermercat em varen regalar un suc de mandarina i no sabia què fer-ne ho he aprofitat així.
També es pot posar fruita a dauets dins la gelatina quan encara està líquida.


Recepta de cuina de Gelatina de mandarina

El plat
per Nani Nolla

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!