Gelatina de mandarina

Ingredients

  • 500 ml. de suc de mandarina
  • 1 sobre de gelatina neutre

12 racions

Elaboració

Desfer en 25O ml. del suc el sobret de gelatina en fred, fins que no quedi cap grumoll.
Després afegir la resta del suc i remanar perquè quedi ben barrejat i ho portem al foc fins que comenci a bullir.
Ho aboquem en un motllo i a la nevera dues hores.
Després podem donar-li la forma que volguem.

10min

Notes

La gelatina es pot servir amb fruita.
També es pot posar fruita a dauets dins la gelatina quan encara està líquida.


Recepta de cuina de Gelatina de mandarina

El plat

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: