Crema de tubercles

Una crema per a vegans i vegetarians amb nyàmeres, moniato, nap negre i nap violeta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 500 g de tubercles pelats
  • 300 ml de brou de verdures
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Posem tres cullerades soperes d'oli d'oliva en una olla i saltem, durant dos o tres minuts, els tubercles pelats i tallats a trossos no massa grans.
Salpebrem.
Afegim el brou de verdures i deixem coure a foc amorós entre quinze i vint minuts.
Si voleu la crema més clara, hi podeu afegir més caldo.
Amb la quantia que us dono surt d'una cremositat excel·lent.
Si teniu Thermomix, només en 30 segons i a velocitat màxima, obtindreu una crema de tres estrelles.

30min

Notes

Servir amb uns crostonets de pa fregit o un fil d'oli d'oliva


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: