Crema de llimona

Categoria:
Típica de: Estònia → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 125g de suc de llimona
  • 500cc d'aigua
  • 150 a 200g de sucre
  • 50g de fécula
  • La ratlladura de dues llimones
  • 6 ous

6 racions

Utensilis

Batedor

Elaboració

En un cassó, es barregen els ous sencers, el sucre,el suc de la llimona i les ratlladures.
Es treballa fins que quedi ben unit.
Es desfà la fécula amb una mica d'aigua freda.
En el cassó on hi ha la barreja,s'hi afeigeixen la fécula i l'aigua, pot ser tèbia.
Aconsello colar la fècula perquè no quedin grumolls.
Es posa al foc i no es deixa de remenar fins que arrenqui el bull i es retira del foc.
Finalment es posa en un bol o recipients individuals i es posa a la nevera.

30min

Notes

La crema de llimona es deliciosa per menjar sola.
La podem utilitzar per fer terrines de fruita o per guarnir pastissos.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!