Crema de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Estònia → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 125g de suc de llimona
- 500cc d'aigua
- 150 a 200g de sucre
- 50g de fécula
- La ratlladura de dues llimones
- 6 ous
6 racions
Utensilis
Batedor
Elaboració
En un cassó, es barregen els ous sencers, el sucre,el suc de la llimona i les ratlladures.
Es treballa fins que quedi ben unit.
Es desfà la fécula amb una mica d'aigua freda.
En el cassó on hi ha la barreja,s'hi afeigeixen la fécula i l'aigua, pot ser tèbia.
Aconsello colar la fècula perquè no quedin grumolls.
Es posa al foc i no es deixa de remenar fins que arrenqui el bull i es retira del foc.
Finalment es posa en un bol o recipients individuals i es posa a la nevera.
30min
Notes
La crema de llimona es deliciosa per menjar sola.
La podem utilitzar per fer terrines de fruita o per guarnir pastissos.
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...