Crema de llimona

Ingredients

  • 125g de suc de llimona
  • 500cc d'aigua
  • 150 a 200g de sucre
  • 50g de fécula
  • La ratlladura de dues llimones
  • 6 ous

6 racions

Utensilis

Batedor

Elaboració

En un cassó, es barregen els ous sencers, el sucre, el suc de la llimona i les ratlladures.
Es treballa fins que quedi ben unit.
Es desfà la fécula amb una mica d'aigua freda.
En el cassó on hi ha la barreja, s'hi afeigeixen la fécula i l'aigua, pot ser tèbia.
Aconsello colar la fècula perquè no quedin grumolls.
Es posa al foc i no es deixa de remenar fins que arrenqui el bull i es retira del foc.
Finalment es posa en un bol o recipients individuals i es posa a la nevera.

30min

Notes

La crema de llimona es deliciosa per menjar sola.
La podem utilitzar per fer terrines de fruita o per guarnir pastissos.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: