Bacallà escaldat amb mussolina d'all
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 4 alls tendres
- 50g d'allioli casolà
- 200ml de nata per cuinar
- Farina
- Oli
4 racions
Utensilis
Bandeja maca de servir
Elaboració
Prepareu el bacallà enfarinant-lo i regant-lo amb una mica d'oli.
Emboliqueu-lo amb paper de plata.
Coeu-lo al forn a 280º durant deu minuts.
Talleu els alls tendres ben finament i escaldeu-los.
Finalment feu una mussolina amb els alls triturats,la nata reduïda i l'allioli.
Poseu el bacallà en una safata de forn i tireu la salsa de mussolina per sobre i els gratineu.
30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...