Bacallà escaldat amb mussolina d'all
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 4 alls tendres
- 50g d'allioli casolà
- 200ml de nata per cuinar
- Farina
- Oli
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Bandeja maca de servir
Elaboració
							Prepareu el bacallà enfarinant-lo i regant-lo amb una mica d'oli.
Emboliqueu-lo amb paper de plata.
Coeu-lo al forn a 280º durant deu minuts.
Talleu els alls tendres ben finament i escaldeu-los.
Finalment feu una mussolina amb els alls triturats,la nata reduïda i l'allioli.
Poseu el bacallà en una safata de forn i tireu la salsa de mussolina per sobre i els gratineu.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4134 visites.
 4134 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram