Canelons de confit d'ànec amb ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 plaques de caneló
- 2 cuixes de confit d'ànec
- 3 cullerades d'oli del confit
- 1 escalunya
- 100 gr de ceba
- 25 gr de ceps deshidratats
- 125 cc de nata líquida
- Un raig de xeres sec
- Mantega, farina i llet
- Formatge parmesà
4 racions
Utensilis
Safata de forn.
Elaboració
Retirar les pells i els ossos del confit i esmicolar-lo.
Posar en un cassó l'oli del confit i confitar la ceba, l'escalunya i la meitat dels ceps remullats i tallats ben petits.Afegir el confit i regar-ho amb el xerès. Deixar evaporar i
afegir la nata fins que quedi tot lligat.
Coure les plaques dels canelons segons el temps del fabricant i repartir la preparació
anterior i enrotllar.
Preparar una beixamel enrossint en mantega u oli una ceba tallada petita i la resta de ceps.
Afegir la farina, i la llet, també s'hi pot posar l'aigua de remullar els ceps,al vostre gust.
Untar de mantega la safata, posar els canelons al damunt i cobrir-los de beixamel.
Empolvorar amb formatge i gratinar a 180º.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7897 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.