Tortoní al cafè
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 clares d'ou.
- 125 g de sucre.
- 250 g de nata.
- 50 g d'avellanes torrades.
- 1 cullerada de cafè instantani.
6 racions
Utensilis
Batedor de clares
Vasets o copes per servir
Elaboració
Bateu les clares a punt de neu.A continuació barregeu-hi el sucre,després el cafè
i les avellanes ratllades (guardeu-ne 6 o 8 de senceres) i finalment, incorporeu-hi la nata
amb molta suavitat, guardeu-ne també una mica.Ompliu-ne 6 o 7 vasets o recipients individuals per a gelat,feu un adorn amb la nata que teniu reservada, i poseu-hi una avellana
a sobre. Poseu-ho a la nevera per servir-los ben freds, encara que no gelats.
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...