Tortoní al cafè

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 clares d'ou.
  • 125 g de sucre.
  • 250 g de nata.
  • 50 g d'avellanes torrades.
  • 1 cullerada de cafè instantani.

6 racions

Utensilis

Batedor de clares
Vasets o copes per servir

Elaboració

Bateu les clares a punt de neu.A continuació barregeu-hi el sucre,després el cafè
i les avellanes ratllades (guardeu-ne 6 o 8 de senceres) i finalment, incorporeu-hi la nata
amb molta suavitat, guardeu-ne també una mica.Ompliu-ne 6 o 7 vasets o recipients individuals per a gelat,feu un adorn amb la nata que teniu reservada, i poseu-hi una avellana
a sobre. Poseu-ho a la nevera per servir-los ben freds, encara que no gelats.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!