Mantega Cafè de Paris
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Salsa
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un bloc de mantega, d'un quilo
- Dues cullerades de julivert, molt picolat
- Una cullerada de porradell, molt picolat
- Una cullereta de postres, d'estragó picolat
- Una cullereta de postres, de marduix, ( mejorana), picolat
- Una cullereta de postres, d'àlfabrega fresca, picolada
- Una cullereta de sàlvia, picolada
- Tres alls, pelats, ratllats
- Mita ceba petita, ratllada
- Una cullerada de mostassa a l'antiga
- Cinc filets d'anxova naturals, ben picolats
- Mitja copa de conyac
- El suc d'una llimona
- Paper film
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							Posem la mantega en una bacina, i un cop empomada,( tova), afegim tots els ingredients, i ho barregem tot ben barrejat. Seguidament, fem una botifarra amb l'ajud del paper film, lliguem les puntes, procurant que quedi ben apretada, i ho posem a la nevera. En el moment de fer-la servir, la tallem a rodelles, amb l'ajud d'un ganivet, mullat previàment, amb aigua calenta, perqué es talli millor.
														
 40min
  40min 
Notes
Aquesta mantega, és la més emblemàtica de totes les mantegues, i molts cuiners, no la saben fer, per no tenir la recepta. Per això, avui, us la dono, perquè la pugueu fer.
Aquesta mantega, li dedico al meu bon amic Joan Corminas, tal com li vaig prometre que ho faria, el dia que ens varem conèixer a Reus.
 Etiquetes: 
						Mantegues compostes
 
						Etiquetes: 
						Mantegues compostes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2671 visites.
 2671 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Aperitiu
 Aperitiu
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram