Mantega Maitre d'hotel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bolc de mantega, de mig quilo
  • Un ramet de julivert, ben picolat
  • Sal
  • Suc de llimona

12 racions

Utensilis

Aquesta mantega, es potser, una de les més conegudes, pels professionals del fogons.

Elaboració

Posem la mantega a la bacina, i quan és tova, espolsem amb sal, i hi afegim el julivert ben picolat, i un raig de suc de llimona. Un cop ben remenat, fem una botifarra, amb l'ajud del paper film, i lliguem les puntes, perqué quedi ben apretada.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: