Magret d'ànec amb salsa de peres i boletes de pera i poma saltades amb mantega
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec, de 300-400 grams
- Salsa de peres
- Vint boletes de pera i poma
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Un ganivet per filetejar
Un estri per fer boles de fruita
Una safata plana per anar al forn
Unes pinces de cuina
Elaboració
Primerament, amb l'ajud del ganivet filetejador traiem una mica del greix de la part de dalt del magret, i amb el mateix ganivet fem un engraellat al damunt del greix que queda.
Tot seguit, el posem a la paella amb unes gotes d'oli, el salpebrem, i el coem fins que veiem que és ben ros.
A part, fem la salsa de peres com explico a la meva recepta, i un cop feta, la conservem ben calenta damunt la panxa.
A continuació, saltem les boletes de pera i poma, i ja les podem posar a la part de baix del plat hon servirem el magret.
Tot seguit, agafem el magret, el tallem a talls no massa gruixuts i si són massa crús pel nostre gust, els podem posar un parell de minuts en el forn a 180º, amb la safata plana.
En el moment de presentar el plat, posem els talls de magret formant una mitja lluna a la part de dalt del plat, els cobrim amb una mica de salsa de peres, i ja ho podrem servir a taula. Hem de procurar que com a minim hi hagin uns sis talls de magret, per cap.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor-La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.