Pebrots escalivats amb la airfryer

Categoria:
Recepta per

Ingredients

  • 4 pebrots
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Renta bé els pebrots amb aigua i eixuga'ls.
Unta'ls d'oli d'oliva.
Posa el suport de la fregidora perquè no toquin al fons.
Cou-los 20 minuts a 200º.
A mitja cocció gira-ls.
En acabar de coure deixa'ls una estona amb el recipient tancat, perquè suïn. I d'aquesta forma serà més fàcil treure'ls-hi la pell.
Passada una estona els pelem i tallem a tires.
I els posem en un recipient, amb tapa, amanits amb oli i sal. Ho tapem, i deixem unes hores a la nevera perquè s'amoroseixi el gust.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: