Pebrots escalivats amb la airfryer

Categoria:
Recepta per

Ingredients

  • 4 pebrots
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Renta bé els pebrots amb aigua i eixuga'ls.
Unta'ls d'oli d'oliva.
Posa el suport de la fregidora perquè no toquin al fons.
Cou-los 20 minuts a 200º.
A mitja cocció gira-ls.
En acabar de coure deixa'ls una estona amb el recipient tancat, perquè suïn. I d'aquesta forma serà més fàcil treure'ls-hi la pell.
Passada una estona els pelem i tallem a tires.
I els posem en un recipient, amb tapa, amanits amb oli i sal. Ho tapem, i deixem unes hores a la nevera perquè s'amoroseixi el gust.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: