Pebrots del piquillo farcits de tonyina i gambes
Ingredients
- 200 g de xampinyons
- 1 llauna de tonyina amb oli
- 12 pebrots del piquillo
- 250 g de cues de gambes pelades
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de farina
- 100 ml de vi blanc
- 100 ml de crema de llet
- 1 gotet de beixamel clareta
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Peleu la ceba, piqueu-la i daureu-la en una cassola amb els alls durant uns 5 minuts.
Netegeu els xampinyons i piqueu-los ben petits. Incorporeu-los a la cassola junt amb la tonyina escorreguda i esmicolada, deixeu-jo coure uns 5 minuts més. Afegiu-hi les gambes picades petites, poseu-hi la farina, salpebreu-ho, deixeu-ho coure uns minuts més sense deixar de remenar.
Aboqueu-hi el vi, deixeu-ho evaporar l'alcohol i poseu-hi la crema de llet, continueu la cocció fins que la preparació espessi.
Omplir els pebrots amb la pasta preparada. Col·loqueu-los en una safata de forn i escalfeu-los durant 5 minuts.
Feu una beixamel amb una mica d'oli, 1 cullerada de farina i crema de llet. Aboqueu-ho damunt dels pebrots.
1h
Etiquetes:
Pebrots del piquillo farcits de tonyina i gambes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
3608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.