Pebrots del piquillo farcits de tonyina i gambes

Ingredients

  • 200 g de xampinyons
  • 1 llauna de tonyina amb oli
  • 12 pebrots del piquillo
  • 250 g de cues de gambes pelades
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de farina
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml de crema de llet
  • 1 gotet de beixamel clareta
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Peleu la ceba, piqueu-la i daureu-la en una cassola amb els alls durant uns 5 minuts.
Netegeu els xampinyons i piqueu-los ben petits. Incorporeu-los a la cassola junt amb la tonyina escorreguda i esmicolada, deixeu-jo coure uns 5 minuts més. Afegiu-hi les gambes picades petites, poseu-hi la farina, salpebreu-ho, deixeu-ho coure uns minuts més sense deixar de remenar.
Aboqueu-hi el vi, deixeu-ho evaporar l'alcohol i poseu-hi la crema de llet, continueu la cocció fins que la preparació espessi.
Omplir els pebrots amb la pasta preparada. Col·loqueu-los en una safata de forn i escalfeu-los durant 5 minuts.
Feu una beixamel amb una mica d'oli, 1 cullerada de farina i crema de llet. Aboqueu-ho damunt dels pebrots.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!