 
						Filet de porc amb salsa strogonoff
Ingredients
- 8 rodanxes de filet
- 100 ml de crema de llet
- 1 ceba grossa
- 1 safata de xampinyons laminats
- 50 ml de conyac
- 200 ml de caldo
- 50 g de mantega
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 30 g de cogombrets en vinagre
- 1 cullerada de mostassa
- Sal i pebre
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Paella, pinzes, plats, ganivet, fusta de tallar
Elaboració
							Salpebrar les rodanxes de filet i segellar en una paella amb la mantega i l'oli. 
Retirar i afegir la ceba tallada a juliana. deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Afegir els xampinyons i deixar coure 10 minuts.
Afegir el conyac i els filets i deixar evaporar. Incorporar el brou i cuinar 10 minuts. Afegir la crema de llet, la mostassa i els cogombrets picats.
Remenar uns 5 minuts, rectificar de sal i servir
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4486 visites.
 4486 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram