Filet de porc amb salsa strogonoff

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 rodanxes de filet
  • 100 ml de crema de llet
  • 1 ceba grossa
  • 1 safata de xampinyons laminats
  • 50 ml de conyac
  • 200 ml de caldo
  • 50 g de mantega
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 30 g de cogombrets en vinagre
  • 1 cullerada de mostassa
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Paella, pinzes, plats, ganivet, fusta de tallar

Elaboració

Salpebrar les rodanxes de filet i segellar en una paella amb la mantega i l'oli.
Retirar i afegir la ceba tallada a juliana. deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Afegir els xampinyons i deixar coure 10 minuts.
Afegir el conyac i els filets i deixar evaporar. Incorporar el brou i cuinar 10 minuts. Afegir la crema de llet, la mostassa i els cogombrets picats.
Remenar uns 5 minuts, rectificar de sal i servir

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients.
Rep una salutació.
Quim

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: