
Filet de porc amb salsa strogonoff
Ingredients
- 8 rodanxes de filet
- 100 ml de crema de llet
- 1 ceba grossa
- 1 safata de xampinyons laminats
- 50 ml de conyac
- 200 ml de caldo
- 50 g de mantega
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 30 g de cogombrets en vinagre
- 1 cullerada de mostassa
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Paella, pinzes, plats, ganivet, fusta de tallar
Elaboració
Salpebrar les rodanxes de filet i segellar en una paella amb la mantega i l'oli.
Retirar i afegir la ceba tallada a juliana. deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Afegir els xampinyons i deixar coure 10 minuts.
Afegir el conyac i els filets i deixar evaporar. Incorporar el brou i cuinar 10 minuts. Afegir la crema de llet, la mostassa i els cogombrets picats.
Remenar uns 5 minuts, rectificar de sal i servir
45min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.