Filet de porc amb salsa strogonoff

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 rodanxes de filet
  • 100 ml de crema de llet
  • 1 ceba grossa
  • 1 safata de xampinyons laminats
  • 50 ml de conyac
  • 200 ml de caldo
  • 50 g de mantega
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 30 g de cogombrets en vinagre
  • 1 cullerada de mostassa
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Paella, pinzes, plats, ganivet, fusta de tallar

Elaboració

Salpebrar les rodanxes de filet i segellar en una paella amb la mantega i l'oli.
Retirar i afegir la ceba tallada a juliana. deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Afegir els xampinyons i deixar coure 10 minuts.
Afegir el conyac i els filets i deixar evaporar. Incorporar el brou i cuinar 10 minuts. Afegir la crema de llet, la mostassa i els cogombrets picats.
Remenar uns 5 minuts, rectificar de sal i servir

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients.
Rep una salutació.
Quim

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: