Plum cake de coco

Ingredients

  • 150 g de farina
  • 100 g de coco ratllat
  • 100 g de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 ous
  • 1 iogur natural
  • 15 cireres confitades
  • 70 g de mantega
  • Sucre glas per empolsar

6 racions

Elaboració

Fondre la mantega i deixeu-la refredar una mica.
Renteu les cireres i axugeu-les amb paper de cuina, talleu-les per la meitat i enfarineu-les.
Poseu la farina, el llevat, el sucre i el coco en un bol, els ous batuts, la mantega fosa i el iogur.
Treballeu-ho fins obtenir una massa sense grumolls, afegiu-hi les cireres.
Unteu amb margarina un motlle de cake amb paper al fons també untat i empolsat amb farina.
Aboqueu-hi el preparat i poseu-lo al forn a 180ºC durant 45 a 50 minuts.
Desmotlleu-lo quan estigui tebi sobre una reixeta i deixeu-lo refredar.
Empolseu-lo amb sucre glas

1h

Notes

Tots el plums cakes, tenen que rebentar-se de sobre com un llunguet, aixó vol dir que está cuit de dins


Recepta de cuina de Plum cake de coco
per Joan R. Carbonell
Recepta de cuina de Plum cake de coco
per Joan R. Carbonell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1493 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: