Plum cake de coco
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de farina
- 100 g de coco ratllat
- 100 g de sucre
- 1 sobre de llevat en pols
- 3 ous
- 1 iogur natural
- 15 cireres confitades
- 70 g de mantega
- Sucre glas per empolsar
6 racions
Elaboració
Fondre la mantega i deixeu-la refredar una mica.
Renteu les cireres i axugeu-les amb paper de cuina, talleu-les per la meitat i enfarineu-les.
Poseu la farina, el llevat, el sucre i el coco en un bol, els ous batuts, la mantega fosa i el iogur.
Treballeu-ho fins obtenir una massa sense grumolls, afegiu-hi les cireres.
Unteu amb margarina un motlle de cake amb paper al fons també untat i empolsat amb farina.
Aboqueu-hi el preparat i poseu-lo al forn a 180ºC durant 45 a 50 minuts.
Desmotlleu-lo quan estigui tebi sobre una reixeta i deixeu-lo refredar.
Empolseu-lo amb sucre glas
1h
Notes
Tots el plums cakes, tenen que rebentar-se de sobre com un llunguet, aixó vol dir que está cuit de dins
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.