Plum cake de coco
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de farina
- 100 g de coco ratllat
- 100 g de sucre
- 1 sobre de llevat en pols
- 3 ous
- 1 iogur natural
- 15 cireres confitades
- 70 g de mantega
- Sucre glas per empolsar
6 racions
Elaboració
Fondre la mantega i deixeu-la refredar una mica.
Renteu les cireres i axugeu-les amb paper de cuina, talleu-les per la meitat i enfarineu-les.
Poseu la farina, el llevat, el sucre i el coco en un bol, els ous batuts, la mantega fosa i el iogur.
Treballeu-ho fins obtenir una massa sense grumolls, afegiu-hi les cireres.
Unteu amb margarina un motlle de cake amb paper al fons també untat i empolsat amb farina.
Aboqueu-hi el preparat i poseu-lo al forn a 180ºC durant 45 a 50 minuts.
Desmotlleu-lo quan estigui tebi sobre una reixeta i deixeu-lo refredar.
Empolseu-lo amb sucre glas
1h
Notes
Tots el plums cakes, tenen que rebentar-se de sobre com un llunguet, aixó vol dir que está cuit de dins
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.