Petons de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de coco ratllat
- 250 grams de sucre blanc
- 3 ous
- Una mica de mantega
4 racions
Utensilis
Batidora
Elaboració
1) Bat els ous en un bol.
2) Afegeix el coco ratllat i el sucre i remena bé fins a obtenir una massa homogènia.
3) Escalfa el forn a 150 graus.
4) Mentre el forn s'escalfa, unta la safata amb mantega o posa-hi un full vegetal (és perquè els petons de coco no s'enganxin a la safata)
5) Forma boletes amb la massa homogènia i ves colocant-les sense que es toquin a la safata
6) Posa'ls a coure durant 20 minuts o fins que estiguin dauradets.
7) Abans de menjar-los, deixa'ls refredar!
30min
Etiquetes: Coco Galetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.