Petons de coco

Ingredients

  • 250 grams de coco ratllat
  • 250 grams de sucre blanc
  • 3 ous
  • Una mica de mantega

4 racions

Utensilis

Batidora

Elaboració

1) Bat els ous en un bol.
2) Afegeix el coco ratllat i el sucre i remena bé fins a obtenir una massa homogènia.
3) Escalfa el forn a 150 graus.
4) Mentre el forn s'escalfa, unta la safata amb mantega o posa-hi un full vegetal (és perquè els petons de coco no s'enganxin a la safata)
5) Forma boletes amb la massa homogènia i ves colocant-les sense que es toquin a la safata
6) Posa'ls a coure durant 20 minuts o fins que estiguin dauradets.
7) Abans de menjar-los, deixa'ls refredar!

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Ricard Font Berengueras diu:
Hola Mireia la mantega tal i com indica en els ingredients un mica que es posa barrejada amb els ous el sucre i el coco o es tant sols per pintar la bandeja del forn?
Maite Santacreu Massó diu:
Hola! Sento el retard de la meva resposta, doncs, no entro gaire sovint... La mantega només és perquè no s'aferrin. T'aconsello que utilitzis el paper, ja que és més pràctic i net que la mantega!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!