Llenties guisades amb cansalada viada i xoriço

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de llenties
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 branca d'api
  • 1 pebrot verd italià
  • 3 grans d'all
  • 1 tomàquet madur
  • 200 - 250 g de cansalada viada
  • 1 xoriço o dos
  • 2 fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

3 racions

Elaboració

El dia abans posem en remull les llenties.
Pelem la ceba i els alls. Ho piquem a daus petits. Rentem i tallem el porro, el pebrot verd i l'api.
Tallem la cansalada a trossos, els saltem en una paella i reservem.
En una cassola amb un raig d'oli, i sofregim la ceba, l'all, el pebrot verd i el porro.
Quan la ceba sigui transparent, hi afegim l'api.
Continuem la cocció uns minuts i hi fiquem el tomàquet ratllat. Ho remenem.
Hi afegim les llenties i les fulles de llorer. Ho cobrim amb aigua i ho coem a foc lent uns 45 minuts.
A mitja cocció, hi incorporem la cansalada i el xoriço trossejat.
Rectifiquem el punt de sal. Si cal, podem afegir-hi una mica més d'aigua durant la cocció.
Ja es pot servir.

1h 15min


Recepta de cuina de Llenties guisades amb cansalada viada i xoriço

Llenties guisades amb cansalada viada i xoriço.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!