Pizza amb patates i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 g de formatge Philadelphia
  • 500 g de massa de pa
  • 100 g de cansalada a llenques
  • 1 patata mitjana
  • 1 branqueta de romaní
  • 2 cullerades d'oli d'oliva extraverge
  • Sal

Elaboració

Estén la massa de pa en un full rectangular i col · loca en una tartera de 24 per 30 centímetres recoberta amb paper de forn.
Úntala amb formatge Philadelphia, cobreix-la amb una làmina de plàstic per cobrir aliments i deixa reposar en un lloc tebi durant 30minuts.
Pela la patata, renta i talla-la en rodanxes molt fines, col · loca en una olla amb aigua freda i cou durant 3-4 minuts des del moment en que bulli. Escorre i condiméntala amb l'oli i un pessic de sal.
Talla la cansalada a trossets, distribueix sobre el formatge Philadelphia amb les patates a rodanxes i algunes fulletes de romaní, i cou la pizza al forn preescalfat a 200 º durant 25 minuts.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!