Pizza amb patates i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pizza
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de formatge Philadelphia
- 500 g de massa de pa
- 100 g de cansalada a llenques
- 1 patata mitjana
- 1 branqueta de romaní
- 2 cullerades d'oli d'oliva extraverge
- Sal
Elaboració
Estén la massa de pa en un full rectangular i col · loca en una tartera de 24 per 30 centímetres recoberta amb paper de forn.
Úntala amb formatge Philadelphia, cobreix-la amb una làmina de plàstic per cobrir aliments i deixa reposar en un lloc tebi durant 30minuts.
Pela la patata, renta i talla-la en rodanxes molt fines, col · loca en una olla amb aigua freda i cou durant 3-4 minuts des del moment en que bulli. Escorre i condiméntala amb l'oli i un pessic de sal.
Talla la cansalada a trossets, distribueix sobre el formatge Philadelphia amb les patates a rodanxes i algunes fulletes de romaní, i cou la pizza al forn preescalfat a 200 º durant 25 minuts.
Etiquetes: Pizza Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2177 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.