Coctel de Llagostins

Ingredients

  • 750 g de llagostins cuits
  • 1 enciam
  • Salsa rosa
  • Sucedani de caviar

Per fer la salsa rosa:

  • 200 g de maionesa
  • 60 g de crema de llet
  • 40 g de ketxup
  • 1 culleradeta de conyac

5 racions

Utensilis

Copes amples

Elaboració

Pelem els llagostins i els tallem a trossets no gaire petits. En reservem cinc per decorar les copes.
Tallem l'enciam en juliana.
Barregem bé tots els ingredients per fer la salsa rosa.
Posem al fons de cada copa una mica d'enciam, uns trossets de llagostins i la salsa.
Anem fent capes alternant: l'enciam, els llagostins i la salsa.
Quan les copes estiguin plenes, posem una culleradeta de sucedani de caviar i un llagostí sencer per decorar.

1h

Notes

Els caps i les closques els podem aprofitar per fer un concentrat de brou de peix. Els fem bullir amb mig litre d'aigua durant 20 minuts. Colem el brou aixafant bé les closques i ja el tenim a punt per fer-lo sevir o congelar-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: