Coctel de Llagostins

Ingredients

  • 750 g de llagostins cuits
  • 1 enciam
  • Salsa rosa
  • Sucedani de caviar

Per fer la salsa rosa:

  • 200 g de maionesa
  • 60 g de crema de llet
  • 40 g de ketxup
  • 1 culleradeta de conyac

5 racions

Utensilis

Copes amples

Elaboració

Pelem els llagostins i els tallem a trossets no gaire petits. En reservem cinc per decorar les copes.
Tallem l'enciam en juliana.
Barregem bé tots els ingredients per fer la salsa rosa.
Posem al fons de cada copa una mica d'enciam, uns trossets de llagostins i la salsa.
Anem fent capes alternant: l'enciam, els llagostins i la salsa.
Quan les copes estiguin plenes, posem una culleradeta de sucedani de caviar i un llagostí sencer per decorar.

1h

Notes

Els caps i les closques els podem aprofitar per fer un concentrat de brou de peix. Els fem bullir amb mig litre d'aigua durant 20 minuts. Colem el brou aixafant bé les closques i ja el tenim a punt per fer-lo sevir o congelar-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!