Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Còctel Club (o granissat de cava i llimona)

Categoria: Begudes
Tipus de plat: Granissat
Recepta per thermomix
Estació: primavera   estiu   tardor  

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llimona
  • 1 llima
  • 1 ampolla de cava
  • 100 gr. de sucre llustre
  • 50 gr. de sucre invertit
  • Fulles de menta fresca
  • Gel trinxat
  • Per decorar - fulles de menta, rodanxa de llima

6 racions

Elaboració

Netejar amb aigua la llima i la llimona. Tallar-les en 8 trossos (amb pell i tot)
Ficar els trossos de llima i llimona, els sucres, 2 fulles de menta i una mica de cava en un robot de cuina potent (thermomix o similar) apte per trinxar i contenir líquids. Trinxar-ho i deixar reposar 15 minuts.
Abocar-ho en un recipient (si es vol es pot filtrar en colador gruixut) i acabar de buidar l’ampolla de cava i el gel trinxat.
Barrejar i servir immediatament en copes de còctel. Decorar amb unes fulles de menta fresca i/o un tallet de llima

15min

Per Josep Belmonte


Recepta de cuina de Còctel Club (o granissat de cava i llimona)

per Josep Belmonte

Etiquetes: Cava  Coctel  Gel  Llimona  Menta   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Begudes › Granissat › Còctel Club (o granissat de cava i llimona)

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta2846

1787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

3 comentaris:

Sara redon diu:
jo el faig casi igual !! esta bonissim....
Sara redon diu:
jo el faig casi igual !! esta bonissim....
Josep Belmonte diu:
El nom de "còctel club" fa referencia al nom del meu primer programa de ràdio, que vaig fer ara fa ja... 24 anys!! I sí, realment es molt bo.

També et poden interesar les receptes:

  • Flam de cava
    Postres i dolços
    60 min.
  • Ostres amb cava
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Salmó al cava
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Granissat San Francisco
    10 min.
  • Turbot amb cava
    Peixos i mariscos
    40 min.
  • Salmó fresc amb raïms al cava
    Peixos i mariscos
    20 min.
  • Trifle de llimona
    Postres i dolços
    Púding
    10 min.
  • Salsa rosa o salsa còctel
    Salses
    Salsa
    30 min.
  • Bacallà Club Ranero
    Peixos i mariscos
    40 min.
  • Coctail de Cava
    Altres
    Còctel
  • Pomada menorquina
    Begudes
    Licor
  • Salsa de marc de cava
    Salses
    Salsa
    40 min.
  • Magret d'ànec amb salsa de marc de cava i cruixents de verdures
    Carns
    Estofat
    70 min.
  • Galtes de porc estofades amb cava
    Carns
    Estofat
    70 min.
  • Filet de llobarro amb salsa de marc de cava i patates a lo pobre
    Peixos i mariscos
    Rostit
    60 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Josep Belmonte
M’agrada molt cuinar i tot lo relacionat amb la gastronomia (productes, begudes, estris-gadgets, fires, receptes, cuiners, publicacions, llibres, restaurants, blogs, ...). Les postres son la meva “debilitat” i especialitat.
De receptes tradicionals i d’arrel en faig de creació. De idees... en faig plats.
La cuina es també art: s’ha de conèixer, cal gaudir-la, compartir i menjar-la.
Bon profit i bona cuina a tots i totes !!
Castellbell i el Vilar

15 receptes

0 aportacions al fòrum

1 fotos favorites

16 seguidors

Segueix a 9 Xefs

  • Meri Cuinetes
  • Yago Arribas
  • Nani Nolla
  • Kro Kolomina
  • Núria Company Pàmies
  • Salvador Colomer Costa
  • Joan Corminas
  • Àngels Fernández Guillén
  • Jordi Bosch Negre

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Tortada dos textures, amb melmelada amarga de taronja, pinyons i fil de xocolata
  • Niu de cintes amb botifarra de ceba i tripa de bacallà
  • Pastís de Vi Negre i Xocolata
  • Olives verdes en conserva
  • Arròs dues verdures amb pernil Ibèric
  • Pizza de 3 xocolates amb mascarpone
  • Tortada de poma àcida i llima
  • Iuca amb all i julivert
  • Galetes crec-crec
  • Hamburguesa gegant amb ceba i formatge, sobre milfulls

Veure totes les receptes

Josep Belmonte RSS feed.

Últims comentaris

  • Còctel Club (o granissat de cava i llimona)
    El nom de "còctel club" fa referencia al nom del meu primer programa de ràdio, que vaig fer ara fa ja... 24 anys!! I sí,...

Les seves millors receptes

  • Tortada de poma àcida i llima *****
  • Hamburguesa gegant amb ceba i formatge, sobre milfulls ****
  • Olives verdes en conserva ****
  • Tortada dos textures, amb melmelada amarga de taronja, pinyons i fil de xocolata ***

Les seves etiquetes

  • Ametlles 1
  • Arros 1
  • Avellanes 1
  • Cacau 1
  • Carn picada 1
  • Cava 1
  • Ceba 1
  • Coco 1
  • Coctel 1
  • Formatge 1
  • Galetes 1
  • Gel 1
  • Gelat 1
  • Hamburguesa 1
  • Iogurt 1
  • Llet 1
  • Llimona 1
  • Menta 1
  • Nens 1
  • Nous 1
  • Panses 1
  • Pasta de full 1
  • Pastis 1
  • Pinya 1
  • Rom 1
  • Xocolata 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús