Arròs dues verdures amb pernil Ibèric

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 275 gr. d’arròs DOP Delta de l'Ebre
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó mitjà
  • 700 cc de brou de verdures i carn
  • 50 gr. de pernil Ibèric
  • Formatge Parmesà (per ratllar)
  • Sal
  • Oli
  • Pebre
  • Oli de tòfona
  • Unes gotes de salsa Worcestershire

4 racions

Elaboració

Rentar les verdures. Tallar-les a dauets petits i saltar-les amb poc oli a foc viu. Incorporar l’arròs i remenar.
Afegir el brou calent. Bullir a foc fort uns 6 minuts. Posar-hi sal, pebre i unes gotes de la salsa Worcester. Continuar bullint a foc més baix. En cas necessari, es pot afegir més brou calent.
Quant l’arròs estigui al punt, afegir el pernil tallat a tiretes petites, barrejar i deixar reposar un minut.
Abocar l’arròs amb les verdures i el pernil al plat. Fer-hi una polvoritzada amb oli de tòfona. Ratllar-hi per sobre, una mica del formatge parmesà ratllat. Servir immediatament.

30min

Notes

Maridatge:

Recomano un parell d’opcions: el vi rosat Vinya Maians Vell de Vins Grau (servit a uns 8-10º) o el Blanc Picapoll del Mas de Sant Iscle (servit a uns 8º), ambdós de la D.O. Pla de Bages


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!