Niu de cintes amb botifarra de ceba i tripa de bacallà
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 ceba mitjana
- 1 all
- 350 gr. de puré de tomàquet
- 150 gr. botifarra de ceba
- 4 tripes de bacallà
- 2 talls de bacó
- 1 polsim de sucre
- 1 copeta de vi negre
- ½ fulla de llorer
- 1 polsim de romaní
- 300 gr. de pasta “cintes”
- Sal
- Oli verge d’oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Posar en remull la tripa durant 24 hores (amb la mateixa aigua) a la nevera. L’endemà posar-la en un pot amb aigua neta freda al foc. Abans que comenci a bullir, tancar el foc. Esperar a que l’aigua estigui tèbia. Tallar a trossets la tripa i reservar. Guardar també l’aigua per després afegir-la a la de bullir la pasta.
    Picar la ceba  i sofregir-la. Quan comenci a estar daurada, afegir l’all picat i el bacó tallat a tiretes. Després d’un parell de minuts afegir el vi. Incorporar el puré de tomàquet i el sucre. Deixar coure. Afegir la botifarra de ceba tallada a daus. Finalment posar-hi la tripa que teníem reservada, remenar bé i retirar del foc.
    Mentrestant haurem bullit la pasta “al dente” amb força aigua (més l’aigua de coure la tripa), un xic de sal, llorer i un raig d’oli. Escórrer la pasta.
														
 30min
  30min 
Notes
Fer com un niu amb les cintes de pasta i al mig posar-hi la salsa.
Decorar amb una branqueta de romaní.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1898 visites.
 1898 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols 
  Carns
 Carns 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram