Trifle de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 sobre de gelatina de llimona
  • 1 tarrina de formatge tipus "Philadelphia"
  • 200 g de nata líquida per a cuinar
  • 1 paquet de melindros o bescuit
  • 4 cullerades soperes de sucre

8 racions

Elaboració

Desfarem la gelatina de llimona en aigua bullent (tal com indica el sobre).
Barregem tots els ingredients -excepte els melindros- amb la batedora.
Posem els melindros ben apretats en el fons d'un motlle i s'aboca la barreja per sobre.
No us amoïneu quan vegeu que els melindros pugen, al desenmotllar-los queden a sota.
Deixem refredar i ho posem a la nevera.
Serà molt més bo si el preparem el dia abans.

10min

Notes

Aquest tipus de pastís no necessita cocció, bé només la preparació de la gelatina.
El resultat queda fantàstic i d'una gran vistositat.
Al Regne Unit el trifle, que es pot fer de diferents maneres, és típic del dia de Nadal.
També és ideal per acabar els àpats d'estiu.


Recepta de cuina de Trifle de llimona

Per si teniu convidats
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Trifle de llimona

Detall
per Nani Nolla

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

M carme diu:
El faré
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmmmmmm!! Ha de ser boníssim.
Nani Nolla diu:
Si el feu veureu que amb uns ingredients tan senzills i l'abast de tothom dona un resultat de pastisseria fina. Es pot guarnir de la manera que més ens agradi i fins i tot afegir-hi algun fruit confitat.
Gràcies per les felicitacions!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!