Musclos de roca amb vinagreta de llimona
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de musclos de roca
- 1 llimona
- 6 cullerades soperes de oli de oliva verge
- 2 cullerades soperes de vinagre de vi
- 1 cullerade sopera de pebres variats molts
4 racions
Elaboració
Rentem be els musclos i en traiem les barbes
Els posem a un cassó amb una mica de aigua
Els deixem refredar
Els escorrem
En traiem la clova i els passem a un plat fondo
Per fer la vinagreta,posem el oli en un bol,afegim el vinagre,el suc de la llimona i els pebres
Barregem energèticament i desseguida aboquem sobre els musclos
Notes
Una petita curiositat.
Si hos fixeu a la foto,els de color taronja son els mascles i els de color blanc son les femelles.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3154 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.