Crema de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre iogurts naturals desnatats
- Un iogurt grec natural
- El suc de quatre llimones
- Una cullerada sopera de llet condensada per cada llimona.
- La raspadura d'una llimona. Millor si aquesta la tenim al congelador.
4 racions
Utensilis
Copes grans de gelat
Elaboració
Posarem el suc de les llimones i la llet condensada en un plat fondo, i ho anirem lligant amb un estri adequat o una forquilla si no en tenim cap.
Mesclarem els quatre iogurts i el grec en un bol gran.
Afegirem suaument la mescla del suc de llimona i la llet condensada, mirant que quedi una mescla cremosa i fina.
Ho posarem en copes de gelat, i hi ratllarem una mica de pell de llimona per sobre en el moment de servir-ho.
20min
Notes
Aquestes postres, són molt adequades per finals de menges fortes, ja que és molt digestiu.
Cal servir-ho molt fred.
Per cert, que aquesta recepta també és de la tieta Mercè.

Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.