Mousse de taronja i llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 ous grans, els rovells i les clares separat
- 100gr. de sucre moreno
- La pell rellade i el suc de dos llimones
- La pell rellade i el suc de dos taronges
- 15gr. de gelatina en pols
- 15cl. de iogurt natural
6 racions
Elaboració
Posa en un bol els rovells d'ou i el sucre.
Afegeix la pell i el suc de llimona, la pell i la meitat del suc de taronja. En una tassa dissol la gelatina al bany maria amb la resta del suc de taronja.
Col·loque el bol amb la crema i els ous damunt d'una cassola de aigua tèbia i batreu tot fins obtindre una crema espessa i clara.
Aparteu del foc i continueu remena'n fins que refredi.
Barreja la gelatina, el iogurt i la crema; deixa espessir i enduri en un lloc fresc.
Batrem les clares d'ou a punt de neu; barreig-em amb la crema.
Tira la mousse en una bol i deixa-la refredar a la nevera 2 hores, al menys, abans de servir.
1h
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.