Mousse de taronja i llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 ous grans, els rovells i les clares separat
  • 100gr. de sucre moreno
  • La pell rellade i el suc de dos llimones
  • La pell rellade i el suc de dos taronges
  • 15gr. de gelatina en pols
  • 15cl. de iogurt natural

6 racions

Elaboració

Posa en un bol els rovells d'ou i el sucre.
Afegeix la pell i el suc de llimona, la pell i la meitat del suc de taronja. En una tassa dissol la gelatina al bany maria amb la resta del suc de taronja.
Col·loque el bol amb la crema i els ous damunt d'una cassola de aigua tèbia i batreu tot fins obtindre una crema espessa i clara.
Aparteu del foc i continueu remena'n fins que refredi.
Barreja la gelatina, el iogurt i la crema; deixa espessir i enduri en un lloc fresc.
Batrem les clares d'ou a punt de neu; barreig-em amb la crema.
Tira la mousse en una bol i deixa-la refredar a la nevera 2 hores, al menys, abans de servir.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: