Gelat de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 taronges
  • 300 gr. de nata
  • 125 gr. de sucre
  • 1 llimona

Elaboració

Es treu amb molt de compte el tros de dalt de les taronges, s’escorren i el suc es posa en un bol junt amb el suc de la llimona i el sucre; es barreja bé i s’hi afegeix la nata; es torna a remenar, amb compte amb una cullera de fusta, i quan s’ha ben barrejat es posa en un recipient al congelador de la nevera. Al cap d’una hora es treu del refrigerador i es bat amb una forquilla; es torna a posar al refrigerador, al cap d’una altra hora es torna a repetir l’operació. A la tercera vegada, es fica dins les taronges les quals després d’haver-les escorregudes es pelen per dintre amb molt de compte i es deixen a punt de farcir amb el gelat. Una vegada plenes, es poden tapar amb el mateix casquet de la taronja o amb tiretes de pell de taronja. Es tornen a posar al congelador fins el moment de servir-les.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2890 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!