Bunyols de Quaresma

Ingredients

  • 1/4 Kg. de farina
  • 1/4 l. de llet
  • 150 gr. de sucre
  • 10 gr. de llevat
  • La pell raspada d'una llimona
  • Una cullerada de postres de llevat Royal
  • 2 ous
  • 1 copa d'anís
  • Oli

Elaboració

Barregem la llet, el sucre, la pell de llimona, el llevat i els rovells d'ou.
Es fa una massa i es deixa reposar durant 1 hora.
Es munten les clares a punt de neu i s'afegeixen a la massa amb l'anís.
Es bat tot amb la batedora.
S'agafen cullerades d'aquesta barreja i es tiren en força oli ben calent fins que es fregeixen els bunyols.
Quan estan fets s'hi tira sucre per sobre.

Notes

Un plat típic de Quaresma.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4085 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Hola, Provaré de fer-los, perquè també deuen sortir molt bons.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: