Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Broqueta de pollastre amb salsa de cabrales i panses de Corint

Categoria: Carns

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pitera de pollastre
  • 50 g de formatge de Cabrales
  • 200 ml de nata
  • Panses de Corint
  • Un got de conyac
  • Sal
  • Pebre
  • Broquetes

Elaboració

En primer lloc, bull el pit sencer en aigua i sal durant 10 minuts. Retira'l i deixa'l refredar.
Per a fer la salsa, posa unes quantes gotes d'oli en una paella a foc fluix, afegeix-hi el formatge i remena'l fins que es desfaça -alerta! remena'l seguit seguit si no se t'apegarà. En acabant aboca-hi la nata i remena-ho fins a aconseguir una salsa uniforme i travada. Finalment, posa-hi les panses que prèviament hauràs tingut mitja hora macerant al conyac, i continua menejant-ho.
Una vegada refredat el pit, fes-ne trossos a daus mirant de deixar-los de la mateixa grossària, salpebra'l i enfila'l a la broqueta.
Serveix-ho amb una miqueta de salsa calenta per damunt.

Notes

Si el formatge de cabrales et resulta molt fort, pots fer servir un formatge blau.
Pots servir-lo sobre un llit d'ensalada per a convertir l'enfilall en un aperitiu fred que ens aprofitaria, també, com a entrant, talment una amanida.

Per Jordı Bаr


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Carns › Broqueta de pollastre amb salsa de cabrales i panses de Corint

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1262

723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
    Carns
    90 min.
  • Ous farcits amb salsa de tomaquet
    Altres
    45 min.
  • Broqueta de magret d´ànec amb préssec
    Carns
    30 min.
  • Pollastre al forn
    Carns
    60 min.
  • Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap
    Arrossos i pastes
  • Pollastre amb prunes
    Carns
    50 min.
  • Magdalenes de poma, panses i avellanes
    Postres i dolços
    35 min.
  • Salsa d'ametlles
    Salses
    15 min.
  • Salsa de fruits secs
    Salses
    10 min.
  • Croquetes de pollastre
    Carns
    40 min.
  • Salsa de calçots
    Salses
    35 min.
  • Pollastre a la sidra
    Carns
    90 min.
  • Pollastre a l'ast
    Carns
    40 min.
  • Magret d'ànec amb salsa agredolça
    Carns
    20 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Jordı Bаr
M'agrada picar entre hores.

36 receptes

1 aportacions al fòrum

1 fotos favorites

13 seguidors

Segueix a 8 Xefs

  • Susanna Gambin Nogué
  • Josep Vicent Bou
  • Mª Pilar López
  • Josué O'Donell
  • Àngels Fernández Guillén
  • Elboudereus
  • Jordi Bosch Negre
  • Ester Collado

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Bunyols de bacallà
  • Bunyols de Quaresma
  • Amanida amb compota de poma
  • Broqueta de pollastre amb salsa de cabrales i panses de Corint
  • Perles de meló al cava
  • Pollastre amb poma
  • Llenguado amb xampinyons i pernil
  • Filet de verat a la papillota amb verduretes
  • Conill amb bolets
  • Amanida d'escamarlans amb guacamole

Veure totes les receptes

Jordı Bаr RSS feed.

Últims comentaris

  • Rap mossàrab
    Una gran descoberta la cuina mossàrab.

Les seves millors receptes

  • Amanida amb compota de poma *****
  • Bunyols de Quaresma ****
  • Crema de pèsols ****
  • Bunyols de bacallà ****
  • Perles de meló al cava ****

Receptes que millor ha valorat

  • Crestes (empanadillas) de salmó i brie *****
  • Filet de vedella amb crema de trompetes de la mort *****
  • Cabrit al forn *****
  • Llaminera de porc a la taronja *****
  • Cruixent de patata amb crema de formatge de cabra i codony *****

Les seves etiquetes

  • Canapé 1
  • Castanyada 1
  • Cuina catalana 2
  • Gelat 1
  • Italia 1
  • Llesques 1
  • Medieval 1
  • Quaresma 3

1 favorites

  • Coc Ràpid de Casa

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús