Bajoques ofegades de la iaia paquita
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per olla a pressió
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg. de bajoques rodonetes
- 4 o 5 patates
- 3 o 4 pastanagues
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla de llorer
- 1 taseta d’oli
- 1 gotet de vi negre
- 2 cullaredetes de café de pebre vermell
- Sal
- Pebre negre
- 3 gots d’aigua
- 1 pastilla de caldo concentrat(opcional)
- (però, com diria la iaia Paquita, queden més gustoses)
4 racions
Elaboració
Es netegen les bajoques, es tallen les patates a daus, es talla la pastanaga a trosets, no massa petits, es posa tot junt amb la resta d'ingredients, en cru, dins l’olla exprés. Si no es té olla exprés es pot posar en una olla normal, amb un plat amb aigua al damunt.
Depén del recipient triga més o menys, però, en olla exprés és una mitja horeta.
45min
Notes
La recepta és de la meva sogre, Paquita Torrents, una persona i una cuinera excepcional.
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.