Gaspacho de melón

Ingredients

  • ½ melón
  • 16 gambas
  • 1 cebolleta
  • 1 tomate
  • 1 pimiento verde
  • ½ diente ajo
  • Miga de 4 rebanadas de pan
  • 2 lonchas de jamón
  • Agua
  • Vinagre
  • Aceite de oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Un bol
Una batidora
Un colador
Un cazo

Elaboració

Retira la corteza y las pepitas del melón , trocealo y ponlo en un cuenco, pica la cebolleta,el pimiento verde, el tomate, el ajo e incorpóralo en el cuenco, tritura todo bien
Añade la miga de pan troceada y continua triturando, cuela sobre un cuenco y deja enfriar unos minutos en el frigorífico, aliña con aceite, vinagre, sal, mezcla y reserva
Pela las gambas, y cuécelas en una cazuela con abundante agua y una pizca de sal durante 2 minutos aproximadamente
Emplatar en un plato hondo, espolvorea con jamón picado, y acompaña con las gambas

45min

Notes

Por el contraste de sabores resulta muy agradable al paladar sobre todo estando muy fresquito


Recepta de cuina de Gaspacho de melón
per Fernanda Bausili

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

evelin cardona diu:
M'agradaria provar-lo, però esperaré el proper estiu, perquè ara ja no hi han melons bons.
m.carme ferré diu:
¿creus,que sense vinagre seria igual de bó?
cati manso diu:
tiene una pinta buenisima no tardare en probarlo.
Fernanda Bausili diu:
Cati te aconsejo que esta receta la hagas más de cara al verano pues al tomarse fresquita te apetece más gracias por tu comentario

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: