Conill amb prunes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
tardor
hivern
Ingredients
- 1 conill gros tallat a trossos
- 400 gr de prunes amb pinyol
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- 10 grans de pebre negre
- ( para l'adob )
- 1 pastanaga
- 1ceba
- 3 grans d'all
- Julivert
- Farigola
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 1/2 gotet de vinagre
Elaboració
S'eixuga bé el conill, es pelen la ceba, la pastanaga i els alls i es talla
tot petit juntament amb el julivert. Es deixa el conill amb els ingredients
de l'adob de 12 a 24 hores a la nevera tapat. Despres es retira el conill i es
cola l'adob. Es condimenta el conill amb sal i pebre i es posa a daura en una
cassola amb l'oli. Un cop daurart, s'hi tira el liquit de l'adob i es deixa
coure tapat a foc lent uns 45 minuts. A mitja cocció s'hi afeigeixen les prunes
que, si son una mica seques s'han d'escalda. I está a punt per mengar
Notes
Es pot presentar amb les fulles de llorer i de farigola
per damunt dels trossos de conill i les prunes per voltant
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim
Hola Angels: Ahir va ser l'aniversari de la meva fillola, i vaig fer la recepta del teu pastis i em va sortir bonissim. Et...