Conill amb prunes
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de: Delta de l'ebre 2
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
Ingredients
- 1 conill gros tallat a trossos
- 400 gr de prunes amb pinyol
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- 10 grans de pebre negre
- ( para l'adob )
- 1 pastanaga
- 1ceba
- 3 grans d'all
- Julivert
- Farigola
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 1/2 gotet de vinagre
Elaboració
							S'eixuga bé el conill, es pelen la ceba, la pastanaga i els alls i es talla
tot petit juntament amb el julivert. Es deixa el conill amb els ingredients
de l'adob de 12 a 24 hores a la nevera tapat. Despres es retira el conill i es
cola l'adob. Es condimenta el conill amb sal i pebre i es posa a daura en una
cassola amb l'oli. Un cop daurart, s'hi tira el liquit de l'adob i es deixa
coure tapat a foc lent uns 45 minuts. A mitja cocció s'hi afeigeixen les prunes
que, si son una mica seques s'han d'escalda. I está a punt per mengar
														
Notes
Es pot presentar amb les fulles de llorer i de farigola
per damunt dels trossos de conill i les prunes per voltant
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5149 visites.
 5149 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  90 min.
 90 min. 
  
  Rostit
 Rostit 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram