Conill amb prunes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
tardor
hivern
Ingredients
- 1 conill gros tallat a trossos
- 400 gr de prunes amb pinyol
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- 10 grans de pebre negre
- ( para l'adob )
- 1 pastanaga
- 1ceba
- 3 grans d'all
- Julivert
- Farigola
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 1/2 gotet de vinagre
Elaboració
S'eixuga bé el conill, es pelen la ceba, la pastanaga i els alls i es talla
tot petit juntament amb el julivert. Es deixa el conill amb els ingredients
de l'adob de 12 a 24 hores a la nevera tapat. Despres es retira el conill i es
cola l'adob. Es condimenta el conill amb sal i pebre i es posa a daura en una
cassola amb l'oli. Un cop daurart, s'hi tira el liquit de l'adob i es deixa
coure tapat a foc lent uns 45 minuts. A mitja cocció s'hi afeigeixen les prunes
que, si son una mica seques s'han d'escalda. I está a punt per mengar
Notes
Es pot presentar amb les fulles de llorer i de farigola
per damunt dels trossos de conill i les prunes per voltant

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3410 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions